Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2015 06:37 - БРЪЧКИ и ХАРАКТЕР
Автор: astroaid Категория: Тя и той   
Прочетен: 820 Коментари: 0 Гласове:
0



 Бръчките са огледалото към човешката душа, image

тъй като се появяват именно от нейните емоции. Те могат да ни разкрият миналото за личността и да ни покажат, че всъщност бръчката може да представлява една "чертичка" от характера ни.

1. Линията на Марс - В козметичната хирургия е известна още като "назолабиална гънка". В някои случаи тя достига до брадичката. Това показва, че обектът защитава идеите си.

2. Линията на Юпитер - Намира се между устата и брадичката. Този човек е упорит, инат, трудно променя гледната си точка.

3. Цепнатина в зоната около брадичката - Това е знак за хармония, мъдрост и ритъм. В някои случаи може да означава, че човек е леко високомерен.

4. Линията на Меркурий/ линията на Луната - Два различни вида бръчки, две възможности за избор. В първия случай непостоянна линия от ъгъла на окото до края на бузата (линия на Меркурий) е признак на глупост и лекомислие. Лунната линия, успоредна към външната част на лицето, се появява при хората, които са постигнали целите си по-бързо и ефективно от останалите.

5. Линия на сексуалността - Тя се получава в зоната около очите и е свързана с нервната и сексуална злоупотреба на притежателите й.

6. Линията на Венера - Добре известна като "пачи крак". Това означава, че човек е весел и романтичен.

7. Линията на разсейването - Намира се над веждите. Като цяло представлява доказателство за липса на концентрация, а в някои случаи, за злоупотреба с вредни вещества.

8. Линия в долната част на челото - Показва, че човек притежава приключенски дух, активна интелигентност и ентусиазъм.

9. Интелектуална челна линия - Ако тя е дълбока, това обяснява наличие на голяма концентрация или преживяване на много проблеми. Някои казват, че светът не е такъв какъвто ни се иска. При безпроблемните хора може да се наблюдава гладко чело.

10. Линията до ухото - Не е много срещана, но в случай, че я имате, това подсказва, че вие сте непреклонен и често се противопоставяте на другия пол.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astroaid
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22051
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031