Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2015 06:34 - ПРАБЪЛГАРСКИ хороскоп
Автор: astroaid Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1202 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.08.2015 23:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Календарът на нашите предци, прабългарите, е най-точният, създаден от човечеството. През 1976г той официално е признат от ЮНЕСКО за най-съвършения в света. Според прабългарите сега не е 2013 г., а 7521-а година. По значение прабългарският календар много прилича на китайският, но истината е, че той е негов първоизточник. Според него земната година се основава на движението на 12 съзвездия, като всяко отговаря на дадено животно.

Кой е твоят прабългарски символ според датата ти на раждане и какво разкрива той за теб? image

22 декември – 21 януари
Символ – Мишка

Хората, родени под знака на Мишката се отличават с една особена природна интелигентност. Те са силно емоционални, но именно това ги прави и толкова специални. Притежават всички качества, присъщи на така наречената Шеста раса – Индиго хора. Покровителстваните от Мишката са открити, енергични и ненавиждат мошениците и лицемерите. Те никога не действат подмолно, под достойнството им е. Предпочитат да загубят с чест, отколкото да спечелят с унижение.

22 януари – 21 февруари
Символ – Вол, бивол

Тези хора са изключително спокойни, разумни и търпеливи. И макар понякога да изглеждат тромави, непохватни и бавни, истината е, че техният вид е достолепен и крие страшна мъдрост и уравновесеност. Казват нещата винаги на място и никога не говорят празни приказки. Притежават особена връзка с природата. Много пророци са предсказали, че след изменението във вибрациите на Земята, тези хора ще са едни от малкото оцелели, защото всяко ново начало започва от тях.

22 февруари – 21 март
Символ – Тигър, барс

Родените под знака на Тигъра или барса, са страстни, енергични, оптимистични, смели и общителни личности. Хора на действието, които често имат изключителна съдба, изпълнена с много възходи и падения. Не търпят потисничеството, затова не рядко стават революционери, водачи или авантюристи. Онова, което ги отличава от всички останали е тяхното ненадминато благородство. Винаги намират начин да се отблагодарят на тези, които са им помагали и да поставят на място тези, които са им се изпречили.

22 март – 21 април
Символ – Заек

Мили, чувствителни, схватливи, изискани. Според прабългарските вярвания, родените под знака на Заека са най-любвеобилните и отрупани с късмет личности. Обикновено нещата в живота им се случват с лекота, но дори и да срещнат трудности, те с усмивка и упоритост ги преодоляват. Макар да са смятани за миротворци, зайците винаги работят в свой интерес. Не винаги обаче може да разгадаете какво си мислят, защото могат да бъдат изключително потайни и манипулативни.

22 април – 21 май
Символ – Дракон

Тези хора са изключително безстрашни, самоуверени, решителни и находчиви.Драконите се стремят да постигнат всичко в живота... и го постигат. Те са много целеустремени и упорити, но имат една лоша черта – избухливи са. Затова съжителството тях може да се окаже не особено лесно, но ако им покажете, че могат да ви вярват, ще получите един страхотен приятел в тяхно лице.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astroaid
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22160
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930