Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2015 05:07 - СЛАВЯНСКИ хороскоп (част 2) от 22 юни до 8 септември
Автор: astroaid Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
0



 22 Юни - 6 Юли ВЕЛЕС

ВЕЛЕС е богът на магиите и тъмните сили. В славянския хороскоп той покровителства 2 периода – 22 Юни – 06 Юли и 08 Юли – 22 Юли. Но има малко по-различни прояви в двата отрязъка от време.

В случая говорим за хора, които уважават традициите и семейството.Дори съхраняването на тези ценности през времето се смята за тяхно задължение. Те са много романтично настроени и чувствителни. Обичат да помагат на другите, дори да не са в добри отношения с тях.

Не обичат конфликтите, дори се стремят всячески да ги избегнат. Защитават позициите си кротко, без да се налагат. Те ще уважат правото ви на мнение, но това не значи, че ще се съгласят с него! В любовта страшно много държат партньорът им да бъде верен и нежен.

7 Юли - само КУПАЛО

Славяните са вярвали, че всяка година на 07.07 се решава дали доброто, или злото ще победи. Тази дата има специално значение.

Затова и родените на нея се считат за изключително специални хора. Те са с големи сърца, щедри, мили и прозорливи. Много рядко ще проявят злоба, дори към тези, които са ги наранили. Ако имате такъв човек в обкръжението си, уважавайте и ценете мнението му. Взимайте пример от него!

Що се отнася до любовта, те са самата любов! Едни от малкото, които обичат безрезервно и до край.

8 Юли - 22 Юли ВЕЛЕС

Велес е богът на магиите и тъмните сили. В славянския хороскоп той покровителства 2 периода – 22 Юни – 06 Юли и 08 Юли – 22 Юли. Но има малко по-различни прояви в двата отрязъка от време.

В случая става въпрос за доста интересни личности. Те са едновременно неразгадаеми, но и много добронамерени. Винаги ще се отзоват на молба, стига да е по силите им. Но в същото време, ако се замислите, ще разберете, че всъщност вие нищо не знаете за тях.

Просто една обща информация, но никакви конкретни предпочитания или съкровени мисли и желания. Това е така, защото те рядко говорят за себе си, особено що се отнася до проблемите им. Моногамни партньори са. Много трябва да внимавате да не ги разочаровате. Защото, ако това стане, те може и да не напуснат живота ви, но мнението и отношението им към вас ще се промени. И вие никога няма да успеете да го върнете обратно.

23 Юли - 23 Август ДАЖБОГ

Дажбог се свързва със Света и Слънцето. Хората, родени през този период, са много великодушни. В тях е събрана мъдрост, чест, способност и бърз ум. Затова те често се открояват от останалите.

Обикновено нещо те кара да ги следваш и да се учиш от тях. Малко са агресивни, но никога злонамерени! За тях само ограничените и нищожни хорица биха заплитали интриги или биха се възползвали от добрината на останалите. Но обичат да са център на внимание.

В любовта рядко се отдават само на един партньор, но, когато решат, че са срещнали подходящия човек, обичат до край.

24 Август - 8 Септември МАЯ

Тази богиня се свързва с природата. Хората, родени под този знак, си падат малко самотници. Обичат да се уединяват и да си почиват на спокойствие. Рядко допускат някой в личното си пространство, а веднага игнорират тези, които прекалено много настояват да влязат там.

Затова, ако сте във връзка с такъв човек, в никакъв случай не му се натрапвайте! Нито пък се опитвайте да го манипулирате, защото моментално ще му видите гърба. По-добре се отнасяйте с уважение и разбиране към неговата индивидуалност. Защото, ако се чувства приятно с вас, той ще е готов на всичко да ви задържи.



Тагове:   Бог,   хороскоп,   славянски,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astroaid
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22150
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930