Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2015 05:20 - СЛАВЯНСКИ хороскоп (част 1) от 21 март до 21 юни
Автор: astroaid Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.08.2015 05:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Според славяните, във всеки човек има типични черти на някой от техните богове. 

21 Март - 20 Април ЯРИЛО

Името на този бог се свърза със страст и младост. Затова и хората, родени в този период, са енергични, импулсивни, първо действат, после мислят. Но пък са и доста „хлъзгави“ – ще се измъкнат от всяка ситуация, даже да са хванати на тясно.

Трябва да знаете, че са много силни физически, дори на пръв поглед да не ви изглеждат такива! Що се отнася до любовта, те не се обвързват лесно. А, когато го направят, ще трябва доста да се потрудите, за да задържите интереса им.

21 Април - 20 Май ЛАДА

Лада е богинята на любовта и хармонията. Хората, родени в този период, обичат красивите неща, домашния уют и хубавата храна. Те са естети отвсякъде! Затова и предпочитат да общуват само с възпитани персони, които имат отлични маниери.

Смята се, че имат перфектна вътрешна хармония, но повечето от тях преминават през няколко периода в живота си, когато тази хармония тотално липсва. Това не бива да ги плаши, защото те са родени с късмет и винаги ще намерят начин да вкарат живота си в релси.

В любовта се раздават само за хората, които го заслужават. Което ще рече, че ако имате връзка с такъв човек и чувствате, че той ви пренебрегва или не се държи добре, значи вие сами сте направили нещо, с което сте го отблъснали.И ви съветваме бързо да вземете мерки, защото скоро ще го загубите.

21 Май - 2 Юни ЛЕТНИЦА

Хората, родени в този период, са доста енергични, но непостоянни. Захващат се с няколко неща едновременно, после оставят едното, наблягат на второто, оставят и него, пак се връщат на първото, след това се сещат, че има и трето… Но най-странното е, че накрая, било то и след доста време, те са завършили всичките си начинания! Евала, за което.

Имат перфектно чувство за хумор. С тях никога не е скучно, затова са желана компания за всякакво събитие. Що се отнася до любовта, там също не са особено постоянни. Партньорите бързо им омръзват, особено, когато са праволинейни и с липса на въображение.

3 Юни - 12 Юни КОСТРОМ

Хората, родени в този период, имат страхотно дар слово! С лекота ще ви убедят, че черното е бяло, така че, внимавайте!

Те са и доста артистични. В тях има силна страст, която често се проявява в леглото. Затова им се носи славата на незаменими любовници. Обичат купоните и забавленията, живеят за момента. Имат уникалната способност да виждат позитивното и в най-лошата ситуация.

13 Юни - 21 Юни ДОДОЛА

Тези хора вярват в чудесата! Затова и често ги определят като вятърничеви и наивни. Но всъщност всеки от нас трябва да вземе пример от това богато въображение. Нима повечето големи открития не са направени именно от такива умове?

Другото, което трябва да знаете за тези колоритни особи, е, че те са страшно жизнени и не могат да стоят на едно място. Еднообразието направо ги убива. Искат постоянно да вършат нещо, да научват нещо ново и да се развиват. Обожават да общуват!

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astroaid
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22157
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930